Autor: Informer.rs

10.01.2022.

07:25

Foto:

Sport

NOVAK JE JAČI I OD DRŽAVE, SVE ĆE DA IH ZGAZI! Moraju da ga puste za pola sata!

Sudija Entoni Keli je pročitao presudu Vlade i Đokovića kojom je poništena odluka da se poništi  viza prvom teniseru sveta.

Vlada će morati da plati troškove, a Đoković će morati da bude pušten za pola sata posle ove odluke. Dobiće pasoš i sve stvari koje je imao sa sobom.

Advokati Novaka Đokovića razbili su Australijance na sudu! Nik Vud je  tokom suđenja rekao da je u aplikaciji za vizu prvi teniser sveta izneo zahtev za medicinskim izuzećem od vakcine, u kojem nije stajalo da je neophodan dokaz za izuzeće.

Ali, kako je advokat naveo, Đoković je svakako dostavio i taj dokaz. A, u pitanju je mogućnost kontraindikacija na vakcinu. Naime, pre nego što je ušao u avion u Dubaiju, Đoković je podneo zahtev i rekao da ima medicinsku kontraindikaciju i da pripada u grupu B. Tada ne mora da podnese dokaz za to, samo da izjavi, ali je on svejedno dao dokaze Australijancima.

Informer

 

- Ne samo da je Đoković uradio sve da dostavi potrebnu dokumentaciju, nego je to učinio i pre nego što je seo u avion - kaže Vud.

Sudiji je sve bilo jasno tokom izlaganja Novakovog advokata, pa je u jednom momentu ljutito pitao:

- Šta je ovom čoveku još bilo potrebno.

Informer

Podsetimo, Novak je dobio vizu za ulazak u Australiju, podneo je svu potrebnu dokumentaciju koja je tražena, došao je na aerodrom u Melburn i tada je krenuo haos.

Političari su se umešali, ukinuli su mu vizu i poslali ga u hotel za imigrante. Prebacivali su lopticu s jednih na druge. Što je najgore prema njemu se ponašaju kao prema kriminalcu.

Uskoro opširnije...