Autor: Informer.rs

12.01.2022.

07:07

Foto: Reuters

Sport

DOKLE VIŠE? I Nemci sada udaraju na Novaka! SUMNAJU U NJEGOVU PRIČU! Da li je MANIPULISAO TESTOM?

Nemci se pitaju "Da li je Novak Đoković manipulisao PCR testom"?

Špigl ima sumnju i navodi da je test na koronavirus sa brojem 7371999 Đokovićeva karta za ulazak u Australiju. Oni pišu da je Đoković PCR test uradio 16. decembra u 13:05 i da je on bio pozitivan.

Sa druge strane, na narednom testu koji je dostavljen Australiji, Đoković je bio negativan 22. decembra. Špigl ne veruje da je taj test bio pravi i pregledom takozvane "Uniks vremenske oznake" su oni utvrdili da je Đoković u stvari bio pozitivan 26. decembra u 14:21.

Informer

 

Bukvalno se mnogi mediji toliko srčano bore da Novaku nađu neku grešku, da sve prelazi u opsesiju da se zaustavi najbolji teniser sveta u pohodu na istoriju! UNIX, na koji se poziva Špigl je kompjuterska "stavka" koja "meri vreme" od 1. januara 1970 i koristi se u operativnim sistemima računara. "Novosti" prenose da je "UNIX" meri isključivo protekle sekunde od nekog početnog datuma i da im je "tako lakše", pa posle samo "konvertuju" te velike brojke u datume kakve i mi poznajemo.Tom tehnikom, Nemci su utvrdili da je "Uniks vremenska oznaka" na Đokovićevom pozitivnom PCR testu – od 26. decembra 2021, a ne od 16. decembra.

Sve u svemu, nni su saglasni da je Đokovićev negativan test od 22. decembra negativan, ali i da je imao još jedan pozitivan 26. decembra, kako su oni otkrili. Oni se sada pitaju da li je Đoković lagao i manipulisao testovima...