Autor: Informer.rs

11.01.2022.

23:29 >> 23:31

Foto: ATAImages foto

Sport

MOJ SIN NIJE UBICA! NOVAKOVA MAJKA OČAJNA! Pustite ga da pokaže šta zna!

Novak je uspeo da pobedi prvu bitku protiv austraijskih vlasti i potvrdi vizu, ali bojazan da bude deportovan iz Melburna još uvek postoji. Iz tog razloga, Australijanci su kontaktirali Dijanu Đoković i sa njom razgovarali o aktuelnostima pred prvi grend slem. 

- Čitajući novine saznala sam da postoji šansa da još hoće da ga deportuju. Veoma sam zabrinuta. Shvatamo svi da ovo još nije gotovo i molimo se da će ostati i da će igrati. Nadam se da svi razmišljaju isto. Nadam se da vaše ministarstvo, vlada i ministar ne razmišljaju drugačije. Ne izbacujte ga, on je teniser, nije političar, nije kriminalac, nije ubica, on je samo teniser, najbolji na svetu, pustite ga da igra i da pokaže šta zna - rekla je Dijana Đoković. 

Interesovalo je Australijance da li Dijana smatra da je u redu da jedan čovek odlučuje o budućnosti njenog sina. 

- Ne mislim da je fer. Sudija Keli je odlučio da je slobodan, pa ne mogu da shvatim kako jedan čovek može da donese drugu odluku. Ali ja ne znam zakone u vašoj zemlji i zaista ne shvatam - objasnila je majka Novaka Đokovića. 

Novak je u decembru preležao koronavirus iako je u tom periodu bio izuzetno aktivan u javnosti. NJegova majka ističe da se najbolji teniser sveta izolovao čim je saznao da je pozitivan. 

- Verovatno nije znao, kad je shvatio da je pozitivan otišao je u izolaciju. Zaista ne mogu da kažem ništa o tome, možda je najbolje da za to pitate njega - jasna je Dijana Đoković.