Autor: Informer.rs

12.01.2022.

20:49 >> 21:02

Foto: reuters

Sport

NOVAK ĆE VEČERAS BITI DEPORTOVAN! ŠOK vesti iz Australije...

Iako je Novak Đoković pobedio australijske vlasti i dobio "nazad" svoju vizu, ministar imigracije Aleks Houk ima pravo da ga deportuje bez obzira na sudsku presudu. 

Od kako je Novak pobedio na sudu poznato je da Houk ima tu mogućnost. Prvobitno je najavljeno da će odluku saopštiti četiri sata nakon presude, ali je do sada odlagao svoju odluku. Razlog zbog kog se čeka su konsultacije sa premijerom Skotom Morisonom, kao i proširenje istrage o Đokoviću, a sada stižu loše vesti.

Novinar i kolumnista lista "Sunday Paper" Pol Bonđorno objavio je na svom Tviteru da ima informacije kako će Aleks Houk u četvrtak deportovati Novaka Đokovića iz Australije. 

Za sada to nije potvrdio niko od njegovih kolega, ali Bonđorno je dobro poznato ime u Australiji. Iskusni novinar se godinama već bavi političkim temama, a već je pisao o temi deportacije Novaka Đokovića.

- Čujem da će ALeks Hok večeras deportovati Novaka Đokovića - napisao je Pol Bonđorno.

Podsetimo, Novak Đoković se u toku noći oglasio i objasnio sve o pogrešno popunjenom dokumentu i svom kretanju kada je saznao da je pozitivan na korona virus.