Autor: Informer.rs

16.01.2022.

10:33

Foto:

Sport

SKANDALOZNO PISANJE SVETSKIH MEDIJA! Novak je BUDALA, a ne najbolji teniser planete

Svi svetski mediji iz minuta u minut prenose dešavanja iz Melburna, a pisanje "Dejli Mejla" se izdvaja kao najružnije moguće.

Ovaj britanski list je objavio tekst sa naslovom "Teniskoj superzvezdi Novaku Đokoviću odbijena poslednja žalba da ostane u Australiji pošto se federalna vlada uplašila da će podstaći antivakcinalne osećaje", ali e mnogo veći problem šta piše unutar teksta.

Kolumnista Oliver Holt je sramotno napao Novaka Đokovića.

- Izvinite ako sam emotivan oko svega, ali deda mi je umro od kovida... Kad pogledam Novaka Đokovića ne vidim najboljeg igrača sveta već opasnu budalu - napisao je Holt.

"Đoković mora da napusti Australiju", piše nemački "Bild".

11 dana pošto je ušao u Australiju, Novak Đoković mora da napusti zemlju ponovo! To je presuda trojice sudija Federalnog suda u Melburnu - navodi se u tekstu.

"Njujork Tajms" navodi da je "nevakcinisana teniska zvezda izuzetno razočarana".

Francuski "L'Ekip" piše da je "Novak oteran sa Australijan opena", a italijanska "Gazeta delo Sport" piše da će Novak do deportacije ostati u pritvoru u Melburnu.

"Đokoviću presuđeno - biće deportovan iz Australije" naslov je španske "Marke", dok "Tajms" navodi da "Đokovića čeka deportacija veče uoči početka Australijan opena posle gubitka procesa".

Naslove drugih vesti pomenutih listova pogledajte u sledećoj galeriji.