16.01.2022.

12:18

Foto: MOS

Sport

Novak će uvek biti najbolji na svetu IKADA, neko ko ISPISUJE ISTORIJU PLANETE U SPORTU! Sve ostalo je BESMISAO I SRAMOTA!



"Osvajač 20 grend slem titula, najbolji na svetu ikada, neko ko ispisuje istoriju planete u sportu - to je i biće zauvek Novak Ðoković. Sve drugo je besmisao i sramota, apsurd i prikaz licemerja! Legendo, ponosu Srbije, uz tebe smo", izjavio je ministar Udovičić.

Informer

Podsetimo, australijski Federalni sud doneo je odluku, proteruje Novaka Đokovića iz Austraije.

Prvi teniser sveta zgubio je slučaj protiv Vlade, koja ga već desat dana maltretira i na kraju je uspela, deportovaće Srbina.

Tročlano sudijsko veće bilo je jednoglasno ovom prilikom, pa će najbolji teniser sveta  biti deportovan u narednim satima.  Advokati Novaka Đokovića tražili su od sudije O'Kalahana vreme za razmišljanje, prenise mediji u Australiji.

Po prvim informacijama, oni su tražili pola sata pauze tokom koje bi razmislili o odluci koja je doneta. Ali, nema informacija da će uložiti žalbu.

To znači da pravni tim neće pokušati da zaustavi deportaciju najboljeg tenisera sveta samo dan pred početak prvog grend slema sezone.

Zlobnici su uspeli! Zaustavili su Novaka u pohodu na deseti trofej u Melburnu i rekrodni 21. u karijeri!