Autor: Informer.rs

16.01.2022.

16:21

Foto: reuters

Sport

NOVAKA RUŠE, A NJEMU JE DO SMEHA... Najpoznatiji sam LAKI LUZER na svetu! Italijan se SPRDA sa Đokovićem!

Australijan open bez Novaka Đokovića je ništa, a organizatori prvog grend slema u sezoni postaće svesni toga tek za 15 dana! Srpski teniser deportovan je iz Melburna, a na njegovo mesto u žreb "uleteo" je Italijan Salvatore Karuzo. 

Svestan je Italijan u kakvim je okolnostima stigao do glavnog žreba na Australijan openu, ali se Karuzo potrudio da ostane vedrog duha i čitavu situaciju okrene na šalu. Mada, za to svakako nije vreme...

- Našao sam se u prilično čudnoj situaciji. Milsim da sam možda i najpoznatiji laki luzer u istoriji tenisa. Kao i svi igrači, želim da imam dobar turnir i daću sve od sebe da ostvarim dobar rezultat - jasan je Italijan. 

Informer

Karuzo ističe da nije pratio dešavanja u Melburnu koja su vezana za Novaka Đokovića. Teško je poverovati da je tortura koju je proživeo srpski teniser obišla bilo koga na planeti. 

- Nisam mnogo pratio sve što se dešavalo oko Novaka, ali veoma mi je žao što na kraju ne može da igra. Ali, to je meni donelo sreću i našao sam se u glavnom žrebu - podvukao je Karuzo. 

Prvi rival Salvatorea Karuza na Australijan openu biće srpski teniser Miomir Kecmanović.