Autor: Informer.rs

20.01.2022.

12:48

Foto: Printscreen/in4s.net/

Sport

POJAVIO SE VIDEO! Pada kiša, Đoković šeta obalom, a oko njega...

 


Novak Đoković je u ponedeljak došao u Beograd, nakon što je morao da napusti Australiju. Nije se dugo zadržao u Srbiji, pošto je video porodicu, prvi teniser sveta otišao je u Crnu Goru.

Srpski teniser je snimljen u Tivtu, gde u prelepom delu grada "Porto Montenegro" ima stan. Iako je u Tivtu jutros padala slaba kiša, najbolji teniser sveta prošetao se obalom.

Nole je u jutarnjim časovima bio u šetnji, a Crnogorci su bili u neverici kada su u svom gradu ugledali najboljeg ikada.

Novak u Tivtu ima brojne obezbeđenje, što ne viđamo tako često. 

Informer

 

Podsećamo, na  Bogojavljanje je viđen u crkvi Ružici, gde je prisustvovao liturgiji.

Ljudi koji su bili na liturgiji, ostali su zatečeni činjenicom da je najbolji sportista sveta među njima. Nole je skromno stajao i slušao liturgiju, nakon čega su mu neki od vernika prilazili da se fotografišu.

Takođe, Federalni sud Australije koji je deportovao Novaka Đokovića konačno je posle četiri dana ćutanja objasnio razloge zbog kojih je odbijena žalba Novaka Đokovića na ukidanje vize

Australijanci su deportovali Novaka Đokovića, nakon što je ministar za imigracije Aleks Hok mislio da prvi teniser sveta opasnost po javni interen, odnosno da bi mogao da utiče na one Australijance koji nisu vakcinisani. U odluci se navodi da je Đoković bio opasnost po zdravlje i red, javni interes. Kako je danas navedeno, između ostalog, glavni razlog za proterivanje Novaka Đokovića  je što kako kažu ugrožava zdravstvenu sigurnost, uz napomenu da nije prekršio nikakav zakon Australije.

Bonus video