Autor: Informer.rs

23.01.2022.

09:05

Foto: reuters

Sport

ZA NOVAKA NEMA ODMORA! Poseta CRNOJ GORI nije samo TURISTIČKA - Đoković kupuje HOTEL u ŠAVNIKU!

Deset dana trajala je patnja Novaka Đokovića i borba sa australijskim vlastima. Srpski teniser se poput Don Kihota borio sa vetrenjačama i na kraju izgubio, ali uzdignuta čela i sa osmehom na licu napustio je Melburn. 

Najbolji teniser sveta se po povratku u Srbiju odlučio na odmor, a dane umesto u sunačnom Melburnu provodi na snežnom Žabljaku u Crnoj Gori. Ipak, po saznanjima "Blica", Novakov put u Crnu Goru nije čisto turistički već prvi reket planete ima nameru da kupio jedan stari hotel u blizini Gornje Bukovice u opštini Šavnik, odakle je njegova baka. ž

Đoković je pre Žabljaka boravio u Tivtu, potom je posetio Ostrog, a rano jutros je sa domaćinima otišao na skijalište Savin kuk. 

Podsećamo, Novak se po povratku iz Melburna potpuno povukao u "ilegalu" i rešio da se isključi iz svih medijskih priča kako bi se što pre spustila prašina nakon skandala koje su kreirale australijske vlasti. Danas je dobio i prve lepe vesti pošto je Aleksander Zverev eliminisan na Australijan openu, a Nemac je eventualnim trijumfom na prvom grend slemu mogao ne vrh ATP liste.