Autor: Informer.rs

27.01.2022.

14:09

Foto: reuters

Sport

ĐOKOVIĆ HITNO NAPUŠTA SRBIJU! Već u petak će biti u Crnoj Gori!

Novak Đoković je na Savindan poseti Hram Svetog Save i pričestio se. Već u petak vraća se u Crnu Goru gde će mu u Budvi biti ukazana velika čast.

- Tom prilikom će najboljem teniseru ne samo današnjice, već i svih vremena, teniseru sa najviše osvojenih titula u istoriji tenisa, rekorderu po broju provedenih sedmica na vrhu ATP liste, sportisti koji je ispisao zlatne stranice svetskog tenisa i sporta, biti uručeno priznanje počasnog građanina Opštine Budva - navodi se u saopštenju.

Odluka o priznanju za počasnog građanina Bude doneta je još 2018. godine, a u obrazloženju se navodi da je dokazani humanista i dobočinitelj, da podstičedemokratiju, solidarnost...

Informer

 

Novak Đoković je postao počasni građanin Nikšića, a u Crnu Goru redovno odlazi na odmor.

Nole je pre nekoliko dana nakon što su ga oterali iz Australije obišao Crkvu Ružicu na beogradskom Kalemegdanu, kako bi prisustvovao liturgiji i pomolio se za zdravlje svoje porodice.

Nakon toga je "punio baterije" u Tivtu i na Žabljaku, a sada mu predstoji žestok rad jer je potvrdio da će igrati na turniru u Dubaiju od 21. do 26. februara.