Autor: Informer.rs

30.01.2022.

20:14

Foto: Tanjug/AP

Sport

MEDVEDEV OTVORIO DUŠU! Australijanci, ubili ste snove jednog dečaka! Rus najavio mogućnost da propusti RG i Vimbldon

Drugi reket sveta je imao prednost od 2:0 protiv Nadala, ali je Španac uz pomoć publike, koja je tokom celog turnira "maltretirala" Medvedeva, uspeo da preokrene rezultat i da dođe do titule.

Neću da objašnjavam tačno, ali danas, tokom meča, shvatio sam da ću ubuduće igrati tenis... Zapravo, to je sad malo i smešno. Pričao sam o novinarima, a ja stvarno volim da razgovaram s vama, mislim da to i sami vidite. Ali, to nije poenta. Pričao sam samo o nekim momentima kada je jedan dečak prestao da sanja, a danas je bio jedan takav trenutak. Neću vam reći zašto. Ali, reći ću vam da ću od sada igrati samo za sebe, moju porodicu, za ljude koji veruju u mene i, naravno, za sve Ruse, jer sam osetio mnogo podrške ovde - jadao se Medvedev.

Nastavio je u istom ritmu.

Ovako ću to da vam saopštim. Ako se desi da se organizuje neki turnir na tvrdoj podlozi u Moskvi, pre Rolan Garosa ili Vimbldona, ima da idem tamo čak i pocenu da propustim Vimbldon ili Roland Garos, ili neki drugi veliki turnir. Ovaj dečak je prestao da sanja. Ovaj dečak će igrati samo za sebe. I to je to. To je moja priča. Hvala vam što ste me saslušali, ljudi. Sada možete da me pitate o tenisu ili nečem drugom - dodao je Rus.

Kasnije je dodao i da ga je najviše pogodilo to što je publika galamila tokom njegovih servisa.