Autor: Informer.rs

31.01.2022.

08:21

Foto: reuters

Sport

VILANDER I BRITANAC SE UJEDINILI PROTIV NOVAKA! Precrtali su Srbina!

Osvajanjem pehara u Melburnu je Nadal došao do 21. trofeja sa četiri najveća turnira, nadmašio je Đokovića i Federera, a neki su jedva dočekali Srbina da i elominišu iz GOAT trke. 

- Niko se sada ne seća da Novak ne igra. Bez namere da pokažem nepoštovanje prema Đokoviću, ali je ovo priča o Nadalu. Dugo je bio povređen. Nije znao u kakvom stanju će biti stopalo. Imao je koronu. Ključna reč je bila vera. On je verovao u sebe i to pokazao - rekao je Henman.

Informer

Tim Henman

Na to se nadovezao Mats.

- Negativne stvari koje su se dešavale oko Novaka su se preokrenule u nešto pozitivno na kraju. Mislio sam da je to to kad je izgubio od Novaka na Rolan Garosu. Da bi možda mogao da osvoji grend slem u Parizu, ali ništa više. Eto, sad je osvojio Melburn. On je kao divlji konj, prolaziće i kroz zid ako treba.

Informer

Mats Vilander

Britanac je pričao o borbi za rekorde, veruje da će Rafa osvojiti Pariz.

- Imaju dve strane priče, pričalo se o Novaku sve vreme, a sada Rafa ima 21. grend slem, ide na svoj turnir, imaće najbolju pripremu. Ako bude osvojio neke turnire pre Pariza  to bi moglo da mu donese dodatno samopouzdanje - zaključio je Henman.