Autor: Informer.rs

01.02.2022.

12:12

Foto:

Sport

NOVAKU JE POTREBAN GLOGOV KOLAC, TIME SMO UBIJALI VAMPIRE! Sve je namešteno, Rafa je maneken!

Španac je osvojio 21. grend slem i tako pobegao Novaku Đokoviću i Rodžeru Federeru, koji imaju po 20 velikih trofeja.

Prvi reket sveta nije ni imao priliku da brani titulu na omiljenom turniru. Prvo je dobio dozvolu da igra iako je nevakcinisan, jer je u decembru preležao koronavirus, ali je po sletanju u Melburn preživeo pakao i deportovan je posle 11 dana maltretiranja.

- Igra nije poštena. Vekovima su lagali, pa su nastavili sa tradicijom laži, prevare i montiranjem da ceo svet misli da su oni šampioni, a zapravo nisu. Sklonili su Novaka u momentu kada je najjači, sa tri grend slema i jednim finalom u prošloj sezoni. To dokazuje da je najbolji svih vremena. A oni mu nisu dali da igra i izmislili su glupe razloge da bi praktično dali trofej glavnom manekenu kompanije KIA, Nadalu. Sve je namešteno i već viđeno - jasan je Obradović.

Informer

 

On je slikovito objasnio kako da se Novak izbori sa svime što ga čeka, pre svega, potencijalnom zabranom da nevakcinisan igra na preostalim grend slemovima.

- Savetujem mu jedno naše tradicionalno oružje - glogov kolac. Time smo ubijali vampire. Novak treba da smisli glogov kolac i jednom za sva vremena ostavi vampire u pećini, gde i treba da budu - kaže Obradović.