Autor: Informer.rs

02.02.2022.

12:53 >> 12:48

Foto:

Sport

DA SE NAJEŽIŠ! Novak deo strašnih scena koje će potresti svet! Jeziv dokumentarac o torturi i zatočenicima u Melburnu! (VIDEO)

Prvi reket planete Novak Đoković prošao je pravu torturu tokom mučenja od strane državnih vlasti u Australiji, kada mu je oduzeta viza za učešće na Australijan openu.

O Noletovom paklu koji je prošao tih dana, osvedočio je i dokumentarac koji je objavio "Middle East Eye", gde su tema bile izbeglice koje žive u Australiji.

U filmu koji traje 28 minuta, spominje se i Đoković, koga su australijske vlasti držale u zatočeništvu, kao najgoreg kriminalca, zaboravivši šta je sve učinio za njih kada su ih zadesili ogromni požari.

Tom prilikom, Novak Đoković je bio zatvoren sa ostalim izbeglicama, koje Australijanci drže u zatočeništvu.

Pritvor Novaka Đokovića u Australiji ponovo je bacio svetlo na sadističke zakone o izbeglicama u zemlji, zbog kojih su hiljade tražilaca azila godinama zarobljene u kampovima na moru, a suočene su sa nasiljem, traumama i smrću – kaže se u trejleru filma.

Uslovi u hotelu gde je Nole bio smešten, izgledali su katastrofalno, međutim, vlasti Australije se nisu obazirale i među takve ljude su smestili i srpskog asa.

Ja sam jedan od 33 ljudi koji žive u ovom Park zatvoru, u centru za torturu. Pa, sada nas je 34, jer je u četvrtak Novak Đoković došao da nam se pridruži u zatvoru. Žao nam je što je i on zatvoren, ali pitamo vas, zašto je neophodno prisustvo slavne ličnosti da bi neko obratio pažnju na nas? On je ljudsko biće, baš kao mi – rekao je jedan zatočenik iz Bangladeša u dokumentarnom filmi, gde se i najbolji teniser sveta spominje.