Autor: Informer.rs

09.02.2022.

14:22

Foto: printscreen

Sport

ISPLIVAO VIDEO! Novak umalo pao od smeha... Manekenka sve snimila! (VIDEO)

Prvom teniseru sveta nisu dozvolili da se takmiči na Australijan openu, pa će na tunriru u Dubaiju odigrati prvi takmičarski meč ove sezone.

Novak je u Beogradu od povratka iz Australije, uživa sa porodisom, obilazi Srbiju, ali i trenera kako bi spreman sačekao nastavak takmičenja.

Isplivao je zanimljiv video. Novak je trenira na spravi koja je kombinacija za treniranje fizikalija, ali i mozga. Morao je, dok je trčao, da odgovori tačno na sliku koja se pojavljuje, kao i da pritisne određeni taster.

Sjajno se zabavljao prvi teniser sveta, u jednom momentu se hvatao za stomak od smeha, kao i ljudi koji su bili oko njega. Sve je snimila Maja Hutlarović, nekadašnja teniserka, koja se bavila modelingom.

Prvi teniser sveta Novak Đoković je na preliminarnoj listi učesnika mastersa u Indijan Velsu, što ne znači i da će igrati na "petom grend slemu".

Za one koji nisu američki državljani pravilo je da u Ameriku može da uđe samo vakcinisana osoba (sa izuzetkom američkih državljana, nosilaca Zelene karte i useljeničkih viza, kao i diplomatskih viza). Uz dokaz o punoj vakcinaciji neophodan je i negativan korona-test.

Informer

 

Svi putnici stariji od dve godine (uključujući i nosioce diplomatskih viza), nezavisno od državljanstva i statusa vakcinacije, u obavezi su da poseduju negativan test, ne stariji od 24 časa pre ukrcavanja ili dokumentaciju o preležanoj koroni u prethodnih 90 dana, pre nego što se ukrcaju na let.