Autor: Informer.rs

15.02.2022.

17:30

Foto: Tanjug/AP

Sport

ENGLEZ ČUVA NOVAKU LEĐA! Odbrusio kompaniji koja se sprda sa Srbinom!

Ovu rečenicu je iskoristila avio-kompanija "Rajaner" koja je odlučila da ismeva Novaka svojim tvitom.

Međutim, na stranu srpskog tenisera je stao i jedan poznati novinar iz Engleske, Sem Strit, koji se pomalo i našalio sa pomenutom kompanijom. Rekao je da će "žrtvovati" svoje letove koje je mogao da ima s njima.

- Nisam "antiletač", ali ću žrtvovati svoje letove sa Rajanerom u budućnosti - napisao je Sem Strit.

Novak Đoković je u intervjuu datom BBC-ju jasno naglasio da nije aniivakser, ali da ne želi da se vakciniše protiv korone, što je podiglo prašinu u celom svetu.

Takođe, Nole je objasnio da je svestan cene koju će platiti, ali ne želi da bude primoran da primi vakcinu protiv korona virusa.

- Nikada nisam bio protiv vakcinacije. Pimio sam ih kao dete, ali sam uvek podržavao slobodu izbora šta stavljate u svoje telo. Principi donošenja odluka o mom telu su važniji od bilo koje titule ili bilo čega drugog. Pokušavam da budem u skladu sa svojim telom koliko je god to moguće - poručio je Đoković, ali je i dalje otvorenog uma što se tiče vakcine.

Informer

 

- I dalje razmatram mogućnost vakcinacije zato što svi zajedno pokušavamo da pronađemo rešenje za korona virus. Nikada nisam bio protiv vakcinacije, razumem šta se dešava i nadam se da ćemo pobediti virus.