17.02.2022.

17:11

Foto: Tanjug

Sport

NOVAK SE OGLASIO IZ DUBAIJA! Uzbuđen sam! Srpski as FENOMENALNO dočekan! SKANDIRALI MU: Nole, Nole...

- Uzbuđen sam što ću izaći na teren sledećeg ponedeljka. Nedostaje mi tenis posle svega što se desilo- rekao je Djoković za agenciju AP.

Nakon što je dva puta privođen i na kraju deportovan iz Australije pred prvi grend slem turnir u sezoni prošlog meseca, Đoković će se za nekoliko dana vratiti na teren na turniru u Dubaiju. Djoković je ranije ove nedelje izjavio da će preskočiti Otvoreno prvenstvo Francuske i Vimblodon, kao i druge turnire ako bude morao da se vakciniše da bi se takmičio.

Informer

 

Prvi teniser sveta se fotografisao sa navijačima pre nego što je krenuo u obilazak paviljona Srbije. U paviljonu je održan dogadjaj koji je organizovala njegova Fondacija, Fondacija Novak Đoković koja promoviše obrazovanje u ranom detinjstvu.

Dok je ulazio u paviljon okružen brojnim novinarima, navijači su aplaudirali i skandirali "Nole,Nole".

Informer

 

- Ponosan sam što sam ovde-  rekao je Djoković nakon što je njegova supruga Jelena održala prezentaciju o radu Fondacije.

Rekao je da mu je često bilo teško da bude uključen u rad Fondacije zbog rasporeda turnira, ali je dodao da sada "nije toliko zauzet kao nekada" nakon čega je usledio aplauz prisutne publike.