Autor: Informer.rs

21.02.2022.

17:00 >> 21:17

Foto: Tanjug

Sport

KRALJ SE VRATIO NA TEREN I POČISTIO MUZETIJA! Novak je NAJBOLJI i TAČKA!

Sa nestrpljenjem je svet čekao povratak Novaka Đokovića na teren, a srpski teniser pokazao je zašto je to tako! Prvi reket sveta oduvao je Lorenca Muzetija na startu turnira u Dubaiju i plasirao se u osminu finala - 2:0 (6:3, 6:3). 

Nije Italijan imao nikakve šanse da ugrozi plasman Novaka Đokovića u narednu rundu! Uželeo se najbolji teniser svih vremena tenisa, videlo se to od samog starta, a rutinska pobeda stigla je posle nešto manje od sat i po vremena. 

Đoković nije dozvolio Muzetiju da se ponada bilo čemu sem ubedljivom porazu. Nakon razmene gemova na startu prvog seta, srpski as je stigao do prvog i jedinog brejka koji mu je bio dovoljan da reši set u svoju korist i rutinski povede. 

Gotovo identičan scenario viđen je i u drugom setu. Bili su Muzeti i Novak sigurni na startu, Đoković je potom stigao do novog brejka i praktično rešio pitanje pobednika! 

Imao je Muzeti šansu u finišu meča, Italijan je prokockao tri brejk lopte, te mu je pobegla jedina šansa za povratak u igru. Novak Đoković će u narednom kolu igrati protiv boljeg iz duela Karena Kačanova i Aleksa De Minora. 

TOK MEČA:

Drugi set:

6:3 - KRAJ!

5:3 - Siguran je Lorenco Muzeti bio na svom servisu nakon što je namučio Đokovića, a potom je Novak lako rešio svoj gem i sada ga samo jedan deli od plasmana u osminu finala!

4:2 - Imao je Muzeti tri šanse za brejk, ali Novak uspeo da se izvuče! Sada je Italijan na servisu!

3:2 - Sigurni su bili i Muzeti i Novak na svom servisu!

2:1 - BREJK! Furiozna igra Novaka Đokovića i u drugom setu, grabi srpski teniser ka plasmanu u narednu rundu! Sada ima i brejk prednosti!

0:1 - Siguran je Muzeti na startu drugog seta!

Prvi set:

6:3 - Rešava Novak rutinski prvi set, bez izgubljenog poena završava posao!

5:3 - Uspeva Muzeti da ostane u prvom setu, sada Novak servira za vođstvo!

Informer

5:2 - Razmena gemova, bili su i Novak i Muzeti sigurni na svom servisu!

4:1 - Imao je Muzeti tri brejk šanse, ali nije to Novak dopustio! Srbin je uspeo da sačuva svoj servis i potvrdi brejk koji je napravio u prethodnom gemu!

3:1 - BREJK! Koristi Novak Đoković prvu šansu i odmah uzima servis Lorencu Muzetiju!

2:1 - Siguran je bio Đoković na svom servisu i rutinski poveo!

1:1 - Imao je šansu Novak Đoković da napravi brejk već u prvom servis gemu Lorenca Muzetija, vodio je Srbin sa 30:0, ali nije uspeo da zadrži nivo igre. Nerešeno je u Dubaiju! 

1:0 - Nešto slabiji početak Đokovića i vođstvo za Muzetija, ali je srpski teniser brzo uspeo da se oporavi, veže četiri poena i povede u gemovima na startu meča! 

Novak Đoković je prvi na servisu! 

19:00- Endi Marej je pobedio teže nego što je očekivano i uskoro počinje duel Đokovića i Musetija!

18:30 Baš su se načekali Đoković i Museti! Odužio se meč između Mareja i O'Konela. Trenutno je u toku treći set u kojem je 3:3, a po setovima je 1:1!

Informer

 

17:00 Dobar dan i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs gde možete pratiti dešava sa meča u kojem se sastaju Novak Đoković i Lorenco Museti.