Autor: Informer.rs

22.02.2022.

07:17

Foto: Reuters

Sport

ĐOKOVIĆ NAPAO TRENERA, PROKLJUČAO OD BESA! Urlao na Hrvata: Pričaj u pi**u materinu... (VIDEO/FOTO)

Pobedio je Novak Đoković u prvom meču u 2022. godini Lorenca Musetija sa 2:0 u setovima na startu turnira u Dubaiju.

Nije toliko zarđao naš teniser, s obzirom na to da nije igrao tri meseca, ali se moglo videti koliko je Novak emotivan i koliko mu meč znači.

Đoković je imao vođstvo od 6:3 i 3:2 uz prednost brejka u drugom setu, ali ni to nije bilo dovoljno da se ne bi iznervirao.

Informer

 

Novak je servirao, gem se igrao na razliku, a Srbin je dobio poen, nakon kog se okrenuo ka svojoj loži vidno isfrustriran. Moglo se pročitati sa Novakovih usana da je "palo“ nekoliko žestokih psovki.

- Pričaj, bre! Pričaj u pi**u materinu! - vikao je iz sve snage Đoković ka svom "boksu", najverovatnije zahtevavši od svog trenera Gorana Ivaniševića više instrukcija.

Goran Ivanišević, trener prvog tenisera sveta, samo se nasmejao na ovu reakciju. Posle meča Nole se nesmejao na pitane da prokomentariše pomenutu reakciju.

Preskočiću ovaj odgovor. Uvek je tako u žaru borbe. Nekada moraš da izbaciš tu energiju iz sebe, tu frustraciju, da li si nezadovoljan igrom, sobom... Fokusiraš se na igru, pronašao sam prave servise i rešio sam meč - kazao je prvi tenise sveta.