Autor: Informer.rs

25.02.2022.

21:03

Foto: Reuters

Sport

ON ĆE NASLEDITI NOVAKA! Legendarni AMERIKANAC šokirao IZBOROM!

Iako je Novak Đoković još uvek najbolji teniser na svetu, krštenica srpskog šampiona jasno ukazuje da će publika još malo gledati partije prvog reketa planete! Iz tog razloga, sve više se priča o eventualnom naslediku Novaka Đokovića, a gotovo svaki "stručnjak" ima svoju analizu događaja. 

Upravo o Novakovom nasledniku najskorije je govorio Džon Mekinro. Bivši američki teniser dotakao se situacije na turniru u Dubaiju i otkrio kog tenisera vidi kao novu zvezdu "belog sporta".

- Mnogo mi se dopada Kanađanin Feliks Ože-Alijasim. Čini mi se da je on onaj tip momka koji će verovatno odskočiti iz te grupe. Mislim da imamo jaku grupu tenisera koja će biti u stanju da dođe do vrha, ali trenutno, on pravi najveći napredak i pokazuje, ne samo meni, već mnogima da će on biti taj važan faktor narednih godin - poručio je Mekinro.

Informer

Podsećamo, Feliks Ože-Alijasim već nekoliko godina trenira sa Tonijem Nadalom i iz sezone u sezonu sve više napreduje. Trenutno je deveti na ATP listi, a ove sezone je osvojio i svoju prvu titulu i to u Roterdamu.