Autor: Informer.rs

10.03.2022.

22:25

Foto: Starsportphoto

Sport

IMAJU LI IMALO OBRAZA? Hrvati SRAMNO napali Đokoviće! Posle OVE fotke MORAĆE podhitno da stave NAOČARE! (FOTO)

Iako traje Masters u Indijan Velsu, Nole na njemu ne može da učestvuje s obzirom na to da se nije vakcinisao, a za to vreme i Hrvati prate njegove poteze, pa pišu razne gluposti o njegovoj porodici i “njenom ponašanju”.

- Puno više vremena nego inače provodi u Srbiji pa je tako neretko gost domaćih medija, klubova i organizacija koje koriste njegov brend. Između ostalog, pozvan je kao gost na košarkaški evroligaški dvoboj Crvene zvezde i Makabija u Beogradu. Nekoliko puta ga je kadar ulovio u zdušnom navijanju. Zanimljivo je uočiti, s obzirom na njegove stavove o koroni i činjenici da je zaražen svesno išao među ljude, kako je jedan od retkih u kadru koji nose masku, ali i jedini koji je nosi na ispravan način. Naime, maska mu je navučena i preko nosa i preko usta, što je i preporuka javnih zdravstvenih institucija – piše u napadu Hrvata, tačnije sa portala Index.hr, jer svi oko Noleta nisu nosili masku, pa tako optužuju i njegovu suprugu Jelenu i brata Marka.

Ispostavilo se međutim, da su Hrvatima podhitno potrebne naočari sa novom dioptrijom, jer očigledno ovu fotografiju sa meča Zvezde i Makabija nisu videli.

Informer