Autor: Informer.rs

14.03.2022.

16:32

Foto:

Sport

ZA MAREJA JE NADAL FAVIRUT NA ROLAN GAROSU! Evo šta je rekao o Novaku!

Endi Marej kaže da teniseri moraju da budu spremni na uvredljivo navijanje sa tribina, jer se to dešava i na ostalim sportovima, a uporedio je tenis sa košarkom i fudbalom.

Informer

 

Trenutna forma Rafaela Nadala i njegova godinama odlična igra na šljaci glavni su razlozi zbog kojih nekadašnji svetski broj 1, Endi Marek, smatra da je Španac glavni favorit za osvajanje Rolan Garosa.

- Kako stvari trenutno stoje, moj izbor je Rafa za osvajanje titule u Parizu. Novak je igrao jako malo takmičarskog tenisa, dok je Rafa ekstremno dobro ušao u sezonu. Čak je i on rekao da je u poziciji, koju ni sam nije očekivao nekoliko meseci ranije! Trenutno je verovatno veoma opšuten i oseća manje pritiska nego na prethodnih nekoliko Rolan Garosa. Ipak, ne bih eliminisao Novaka, ali mu neće biti lako jer je propustio baš mnogo tenisa - istakao je Mari.

Informer

 

Da podsetimo, Đoković je propustio masters u Indijan Velsu, a neće igrati ni turnir u Majamiju. Očekuje se da srpski teniser nastupi u Monte Karlu od 9 do 17 aprila, kao i na Belgrade Openu. Kada je reč o turnirima koji prethode Rolan garosu, igra se turnir u Barseloni, kao i u Madridu i Rimu.