Autor: Informer.rs

15.03.2022.

11:20

Foto: Tanjug/AP

Sport

NADAL NEMA MILOSTI PREMA SLOMLJENOJ OSAKI: Zarađujemo ogroman novac, imamo sjajan život... Žao mi je nje!

Naomi Osaka je duel završila u suzama zbog konstantnih uvreda koje je dobila od navijača sa tribina. 

U javnosti se povela polemika da li publika preteruje ili je Japanka previše osetljiva. Mnoge njene kolege imale su razumevanja, ali ne i Rafael Nadal.

Nakon što je vezao 17. uzastopnu pobedu u sezoni i plasmana u osminu finala Indijan Velsa, Nadal je pričao o Osaki, koju nije podržao. Ništa novo za Španca, kome nije palo na pamet ni da podrži Novaka Đokovića dok su ga Australijanci držali zatvorenog. 

Informer

 

Najlakše bi mi bilo da kažem da se osećam užasno zbog onog što se dogodilo i da to nikad ne bi smelo da se događa, ali u stvarnom svetu se takve stvari događaju - rekao je Nadal i nastavio:

- Žao mi je nje, ali smatram da imamo sjajne živote i da smo pravi sretnici koji mogu da uživaju u neverovatnim stvarima zbog toga što smo teniseri. Zarađujemo ogroman novac.

Informer

Rafael Nadal nije podržao Naomi Osaku

- Iako je to strašno čuti, moramo biti spremni na to i odupreti se tim stvarima koje se događaju kada ste izloženi ljudima. Kao što volimo kad nas ljudi podržavaju, moramo prihvatiti i ovo i nastaviti dalje. Razumem da Naomi pati zbog mentalnih problema koje ima i samo mogu da joj poželim da se oporavi i bude dobro. U životu ništa nije savršeno i moramo biti spremni i na to.

Bonus video