Autor: Informer.rs

15.03.2022.

19:49

Foto: Tanjug/AP

Sport

NOVAK? NE PLAŠIM GA SE! Amerikanac PUN SEBE iako ga je ĐOKOVIĆ RAZBIO na US Openu!

Dva velika iznenađenja dogodila su se na startu Indijan Velsa. Nakon što je Gael Monfis izbacio Danila Medvedeva, još jedan favorit prerano je završio takmičenje. Dženson Bruksbi eliminisao je Stefanosa Cicipasa i tako ostvario najveću pobedu u karijeri i to nakon preokreta - 1:6, 6:3, 6:2.

Na velikoj sceni, Bruksbi je i jesenas imao šansu da naudi Novaku Đokoviću na US openu, kada je prvi set rešio sa 6:1 u svoju korist, da bi u nastavku srpski as preokrenuo.

- Ovakve stvari pokazuju da trud koji ulažete se isplati. Trening, sve, primeti se u ovakvim trenucima. Ne, nije me uplašio Novak. Mislim da sam pokazao da mogu svakoga da pobedim. Samo moram da budem koncentrisan i da učim iz mečeva protiv svakog igrača, nebitno da li sam pobedio ili izgubio - rekao je Bruksbi. 

Informer

Cicipas je nakon meča rekao da nije bio dovoljno spreman, te je novinare zanimalo da li Amerikanac smatra da ga favoriti ne poštuju u dovoljnoj meri. 

- Verovatno. Mislim da ima mnogo trenera i igrača koji ne vide koliko mogu da budem dobar. Radim na takvoj strategiji da moja igra bude teško čitljiva. Nisam iznenađen što to čujem - podvukao je Amerikanac.