Autor: Informer.rs

19.03.2022.

00:03

Foto: Tanjug/AP

Sport

KRAJ ZA KECMANOVIĆA! Srbin propustio OGROMNU šansu za POLUFINALE, ali je pošteno NAMUČIO Frica!

Došao je kraj nizu Miomira Kecmanovića. Srpski teniser eliminisan je u četvrtfinalu Indijan Velsa pošto je od njega nakon dva sata atomskog tenisa u Kaliforniji bolji bio Fejlor Fric sa 2:1 (7:6, 3:6, 6:1). 

Izuzetnu nedelju iza sebe imao je Kecmanović, 61. teniser sveta je na Indijan Velsu predstavljao "ubicu favorita" pošto je na putu ka četvrtfinalu savladao Broudija, Čilića, Van De Zandšulpa i Matea Beretinija. Ipak, Amerikanac se nije dao srpskom majstoru te će u polufinale Mastersa Tejlor Fric. 

Veliku borbu vodili su Fric i Kecmanović tokom čitavog meča, Srbin je bio bolji rival u prvom setu, ali je on otišao na račun Amerikanca posle taj-brejka. 

Informer

Srpski teniser je uspeo da se vrati u drugom setu i poravna rezultat pošto je napravio prvi brejk u čitavom meču pri vođstvu od 4:3. Delovalo je da će Kecmanović uspeti da napravi još jedno iznenađenje na osnovu momentuma iz drugog seta, ali nije bilo tako. 

Fric je furiozno otvorio meč, poveo, a onda zaređao četiri gema i napravio dva brejka. Bio je to početak kraja, a Kecmanović je uspeo samo da ublaži poraz i osvoji makar gem u poslednjem setu.