Autor: Informer.rs

22.03.2022.

17:04

Foto: Tanjug/AP

Sport

RUSI DOLAZE U BEOGRAD! Evo ko sve stiže na Srbija open! ĐOKOVIĆ PONOSAN!

Sada je i zvanično potvrđeno da u Beograd stiže Andrej Rubljov, sedmi teniser sveta, a publika će u prestonici Srbije moći da vidi igrača koji je u TOP 10 na svetu!

Još jedan ruski teniser će učestvovati! U pitanju je Aslan Karatsev, koji se trenutno nalazi na 32. mestu ATP liste, a koji je na prošlogodišnjem Srbija openu došao do finala.

Informer

 

- Izuzetno sam ponosan što su učešće na turniru potvrdili šesti teniser na svetu, kao i prošlogodišnji finalista. Želimo da pokažemo da će Beograd zasluženo ponovo biti na teniskoj mapi sveta i da će publika imati prilike da vidi najbolje tenisere sveta na delu. Nastavljamo da radimo na finalizaciji spiska učesnika, kao i na svim organizacionim detaljima kako bismo bili spremni za još jedan teniski spektakl-  istakao je Đorđe Đoković, direktor Srbija open 2022 turnira.

Informer

 

Učešće na turniru potvrdili su i najbolji teniser sveta Novak Đoković, Gael Monfils (FRA), Dominik Tim (AUS), Fabio Fognini (ITA), Kristijan Garin (CHI), Karen Hačanov (RUS), kao i Dušan Lajović, Filip Krajinović, Miomir Kecmanović i Laslo Đere.

Informer

 

Turnir se održava od 17.do 24.aprila, prvi dan kvalifikacija biće besplatan za sve posetioce.