Autor: Informer.rs

24.03.2022.

19:42

Foto: Tanjug/AP

Sport

NE MOGU MU NIŠTA - ĐOKOVIĆ SME U PARIZ! Usvojena ŽALBA najboljeg tenisera SVIH VREMENA!

Rešio je ATP da se poigrava sa Novakom Đokovićem ove sezone. Nakon što se niko iz teniske organizacije nije oglašavao tokom krize u Australiji, ATP je imao nameru i da zabrani srpskom teniseru učešće i na mastersu u Parizu zbog kasnog povlačenja sa Indijan Velsa...

Ipak, navikli smo da se Novak Đoković uvek bori za pravdu pa je tako bilo i ovoga puta budući da je Srbin podneo žalbu na kaznu od strane ATP-a!

- Bilo koj igrač koji se povuče iz glavnog žreba ATP Masters 1.000 turnira dobiće kaznu i biće suspendovan sa jednog narednog ATP Masters 1.000 turnira. To će biti turnir na kome je igrač zaradio najviše poena tokom prethodnih 12 meseci - navodi se u saopštenju ATP-a. 

Informer

Podsetimo da je Novakovo ime bilo u žrebu za Indijan Vels iako nije otputovao za Sjedinjene Američke Države zbog činjenice da nije vakcinisan. Posle toga je usledila pomenuta kazna, ali je Srbin iskoristio priliku da se žali! 

"Dejli ekspres" nije otkrio zbog čega je Novakova žalba usvojena, ali je činjenica da se mere usled pandemije koronavirusa popuštaju kako bi svet sporta mogao da se vrati u normalu.