Autor: Informer.rs

26.03.2022.

09:44

Foto:

Sport

SJAJNE VESTI - NOVAK MOŽE NA US OPEN! Promenjen ZAKON u Njujorku!

Sjajne vesti za Novaka Đokovića i sve istinske ljubitelje tenisa! Gradonačelnik Njujorka Erik Adamas ukinuo je uredbu kojom se zabranjivalo učešće nevakcinisanim sportistima u gradu, što znači da postoji velika mogućnost da srpski as zaigra na ovogodišnjem US Openu. 

- Postavljanjem naših domaćih timova u ravnopravan položaj povećavamo njihove šanse za pobedu, te onda imamo pravi uticaj na naš grad - rekao je Adams. 

Adamsova odluka povezana je sa poboljšanjem ekonomije, a pre svega što će sada nevakcinisani igrači Metsa, Jenkisa, Bruklin Netsa i Njujork Niksa moći da igraju i u svom gradu. 

Informer

Ipak, ono što teniski svet svakako inetersuje jeste "otvaranje vrata" za Đokovića koji na US Openu brani finale i koji zbog pravila o vakcini nije mogao da igra u Indijan Velsu i Majamiju. Podsetimo, Srbin će nevakcinisan moći da nastupa na Rolan Garosu i Vimbldonu.

Podsećamo, Novak je ove sezone nastupao samo na Dubaiju, za sada, a naredi turnir na kom će učestvovati biće Mone Karlo, potom Serbian Open 2022, a zatim Rolan Garos i pohod na 21. grend slem titulu!