Autor: Informer.rs

29.03.2022.

09:10

Foto: reuters

Sport

PUKLA BRUKA, ISPALE JOJ GRUDI! Ceo svet je ovo video, Venus nije mogla da sakrije! (FOTO)

Taj događaj je skrenuo pažnju, pa je u drugi plan pala teniserka Venus Vilijams.

Naime, Venus Vilijams, starija od dve čuvene sestre teniserke, tokom dodele ngrada imala je mnogo problrma sa haljinom pa se i nije baš zabavila. 

Vil Smit je dobio nagradu za najboljeg glumca za film "Kralj Ričard" koji govori o životu Ričarda Vilijamsa, ocu Venus i Serene, legendarnih teniserki.

U najgorem mogućem trenutku Venus je imala problem da iskontroliše haljinu koji je izabrala. Pokušala je Amerikanka rukom da sakrije problem sa odećom u trenucima kada je glumac govorio upravo o njoj i Sereni. Režiser prenosa je u krupnom kadru držao sestre, pa su gledaoci kraj malih ekrana mogli da vide bradavicu četrdesetjednogodišnje teniserke. Pokušala je vensu na sve načine da sakrije grudi, da zadrži sve na mestu, u haljini, ali nije uspela.

Informer

 

Dodelu oskara, prema podacima koje je izneo britanski "Gardijan", uživo je gledalo više od 15.000.000 ljudi!

Fotke  osramoćene Venus su se ekspresno pojavile na društvenim mrežama, a naravno, tviteraši nisu imali milosti pa je bilo zaista brutalnih komentara.

Venus nije nije želela da komentariše "incident" sa dekolteom. Na Instagramu je nakon dodele poručila sledeće:

- Pokušavala sam da se pripremim za svaki momenat u životu. Trenirala sam moj um, telo, dušu i duh da budu spremni za sve što mi naiđe na put. Sve do sada... Nikada nisam sanjala niti sam bila spremna da ću se naći na dodeli nagrada za film koji govori priču moje porodice. Ovo je više od sna. Šta drugo da kažem. Nastavite da sanjate, radite i da se borite. Ne znate gde će život da vas odvede. Ja sam iz Komptona, Kalifornije i sada sam stigla do ovde. Tako je dobro biti živ - poručila je Venus.

Bonus video