Autor: Informer.rs

10.04.2022.

20:50

Foto: printscreen

Sport

"JA GOTOVO ĆEVAPI SAD"! Japanac progovorio SRPSKI zbog NOVAKA! Đoković "vrištao" od SMEHA! (VIDEO)

Mesecima jutjuber Jori boravi u Beogradu, a razlog je njegova opčinjenost Novakom Đokovićem. Japanac mnogo vremena provodi u trening kampu najboljeg tenisera sveta i nekoliko put su se sreli i razgovarali. 

Jori je objavio već nekoliko video klipova vezanih za Novaka Đokovića, a poslednji je bio kada je srpski teniser prolazio kolima pored njega - "Ti si najbolji, sto posto ćeš da pobediš". 

Novak Đoković je pre nekoliko dana otputovao u Monte Karlo gde će učestvovati na Mastersu, a Jori je u to ime objavio video klip njegovog druženja sa srpskim teniserom. Jori je bio u trening centru Novak, koji se uveliko priprema za Serbia open, a onda se pojavio lično Đoković. Japanac od oduševljenja nije znao šta da radi, a onda su se našli oči u oči i pozdravili su se.

Prvo što je Japanac rekao Novaku kada su se pozdravili bilo je "Ja gotovo ćevapi sad", misleći na to da je prestao da jede ćevape, pošto je upravo to rekao Novaku kada su se sreli u Tokiju, na šta mu je Novak odgovorio da on ne jede ćevape.

Jori je odlučio da poput Novaka prestane sa ćevapima, jer je na treningu video koliko je prvi reket sveta snažan i u top formi. Novak mu je poručio da je legenda i ratnik, a zatim ga je pozvao na trening, što je posebno oduševilo Japanca.