Autor: Informer.rs

12.04.2022.

12:21

Foto: printscreen/sportklub

Sport

SVI U ČUDU, ĐOKOVIĆ PROZIVAO NEJMARA! Nije mu ovo Novak zaboravio! (VIDEO)

Nole je uoči starta turnira imao priliku i da upozna dve velike fudbalske zvezde. Igrači PSŽ-a bili su gosti turnira, a Nole se družio i sa jednom od najpopularnijih svetskih manekenki, Izabel Gular.

Đoković je prvo razgovarao sa Brazilcem, pa sa Italijanom, koji je bio oduševljen prvim teniserom sveta.

Novak i Nejmarom su pričali na španskom jeziku, razgovarali su o tome kako ovih dana fudbaleri imaju pauzu koju su iskoristili za dolazak u Monte Karlo. Potom je Srbin pecnuo Brazilca. 

- Bio si na turniru u Barseloni kada si igrao tamo, i na turniru u Madridu. Ali, nikada nisi došao kada sam ja igrao. Sada si tu posle 15 godina - pecnuo je Đokovića malo Nejmara, koji se nasmejao i zagrlio Srbina, preneo je Sport klub.

Novak Đoković će oko 14 časova započeti takmičenje u Monte Karlu, gde će u drugom kolu igrati protiv Alehandra Davidoviča Fokine iz Španije. Biće ovo prvom teniseru sveta prvi meč posle skoro dva meseca.

Đoković i Fokina odigrali su dva meča  2021. godine,  a Srbina je oba puta rutinski slavio bez izgubljenog seta.  Ukoliko pobedi Đoković će u trećem kolu igrati protiv boljeg iz susreta Gofan / Ledečka - Evans / Bonzi, koji tek danas igraju svoje mečeve prvog kola.

Bonus video