Autor: Informer.rs

16.04.2022.

14:34

Foto: Starsportphoto

Sport

TEŽAK ŽREB ZA NOVAKA NA SERBIA OPENU! Međedović ili Đere na startu, pa prete Tim, Kecmanović...

Parove je inače izvlačio Džeri Armstrong, a specijalni gost na žrebu bio je Dominik Tim, koji će takođe učestvovati na turniru. Drugi nosilac je Andrej Rubljov, protiv koga Novak Đoković ne može da se sastane do finala.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković biće slobodan u prvom kolu na Serbia openu, a u drugom kolu čeka ga zemljak.

Đoković će igrati protiv pobednika meča između Lasla Đerea ili Hamada Međedovića, jednog od najboljih mladih srpskih igrača, koji je dobio specijalnu pozivnicu.

Informer

 

Novak bi u četvrtfinalu mogao na Dominika Tima, Miomira Kecmanovića ili Rišara Gaskea, u polufinalu mogao da igra protiv Karena Hačanova, dok će u finalu potencijalni rival biti Andrej Rubljov.

Dominik Tim će u prvom kolu igrati sa Džonom Milmanom, dok će u drugom igrati sa pobednikom duela Miomir Kecmanović – Rišar Gaske.

Dušana Lajovića čeka kvalifikant u prvom kolu, dok će Filip Krajinović igrati protiv Davida Gofana, a na startu je slobodan Andrej Rubljov.

Sezona za Novaka nije počela sjajno. Pošto se nije vakcinisao nije mogao da igra na Australijan open i mastersima u Americi, potom je dva meča odigrao u Dubaiju, a pre nekoliko dana zaustavljen je u prvom meču na mastersu u Monte Karlu.

Informer

Starsportphoto

 

TOK ŽREBA

Miomir Kecmanović igraće protiv Gaskea. Filipa Krajinovića čeka meč protiv Davida Gofana! Fabio Fonjini ide na Čekinata na startu Serbia opena.

Dominik Tim će na startu igrati protiv Milmana!

Hamad Međedović će morati da pobedi Lasla Đerea, da bi igrao protiv Novaka Đokovića u drugom kolu, pošto je naš as slobodan na startu! 

Počinje žreb za Serbia open! Specijalni goste je Dominik Tim.

Informer