Autor: Informer.rs

18.04.2022.

13:54

Foto: Starsportphoto/ATAIMAGES

Sport

ĐOKOVIĆ "ŠLJAKA" ZA SVE PARE! Prvi teniser sveta trenirao sa grend slem šampionom! (VIDEO/FOTO)

Novak Đoković je slobodan u prvom kolu, a prvi meč u Beogradu će odigrati u sredu, u drugom kolu, kada ga čeka duel protiv pobednika meča Laslo Đere - Hamad Međedović.

Nole je trenirao i u nedelju, kada mu sparing partner bio Danac Holger Rune. U  ponedeljak je s druge strane mreže bio grend slem šampion, veliki rival ali i priatelj našeg asa Dominik  Tim.

Informer

Novak Đoković radi punom parom i sprema se za Serbia open

Na treningu su bili i ostali članovi Novakovog tima, Goran Ivanišević, kao i njegov fizioterapeut Miljan Amanović, a uz Tima je bio njegov trener Nikolas Masu, takođe nekada čuveni teniser iz Čilea.

Inale, Novak bi u četvrtfinalu mogao da ide na  Dominika Tima, Miomira Kecmanovića ili Rišara Gaskea, u polufinalu mogao da igra protiv Karena Hačanova, dok će u finalu potencijalni rival biti Andrej Rubljov.

Đoković je ove sezone učestovao samo na dva turnira i zabeležio dve pobede i dva poraza. Prošle nedelje je odmah eliminisan na mastersu u Monte Karlu.

Sa druge strane, Tim je ove godine odigrao samo jedan meč na čelendžeru u Majorci i doživeo ubedljiv poraz. Pokušava da se vrati posle skoro godinu dana pauze zbog povrede.