Autor: Informer.rs

18.04.2022.

16:07

Foto: Starsportphoto

Sport

ĐOKOVIĆ UBACIO U ŠESTU BRZINU! Imao je čak 4 treninga u danu!

Prvi tensier sveta  u ponedeljak je objasnio šta se desilo. Imao je čak četiri treninga u jednom danu i to pokazuje koliko želi da se vrati na veliku scenu.

Pre nekoliko dana odigrao je u Monte Karlu prvi meč posle 48 dana, videlo se da je zarđao, bilo je problema... Naš as u Beogradu ima šansu sve da postavi na svoje mesto.

- Izvinjavam se svima na pomeranju konferencije, tražim razumevanje od vas jer sam imao četiri treninga, dva teniska i dva kondiciona, bio sam malo umoran. Pošto se trudim da budem u svakom trenu tu da se unapredim, da nivo fizičke spreme povisim za ovaj turnir i šljaku. Ovo je najzahtevnija podloga fizički. Činjenica sam da sam bio nespreman za Monte Karlo, fizički i igrački, ali sam to znao, fale mi mečevi. Ovo je podloga koja zahteva više vremena na terenu -  rekao je Novak Đoković.

Informer

Novak Đoković trenira punom parom

Novak je slobodan u prvom kolu Serbia Opena, u drugom će igrati protiv Hamada Međedovića ili Lasla Đerea.

Pričao o Srbiji i svemu što naša zemlja nudi.

Imamo mnogo toga da ponudimo, mnogi stranci koji dođu u Srbiju oduševljeni su prijemom, gostoprimstvom našeg naroda. Srbija je istorijski veoma bitna kao most između istoka i zapada, ovde je pomešano mnogo nacija i rasa tokom istorije, pa smo otvoreni prema svetu. Prezadovoljan što mnogi ljudi iz inostranstva poput vas dolazi ovde na turnir poslednjih godina - poručio je Novak gostima.