Autor: Informer.rs

21.04.2022.

08:53

Foto: printscreen

Sport

ISPLIVALA AFERA! Prozivala Novaka, pa otkrila da je bila u vezi sa trenerom: Varao je svoju ženu sa mnom!

Osvojila je Pamela Šriver 21. grend slem trofej, u singlu je 1984. bila treća igračica sveta, a u razgovoru za "ESPN" priznala je da je bila u "neprikladnom odnosu sa svojim trenerom" kada je imala 17 godina.

Počela je karijeru sa 15 godina, a vrlo brzo je počela da sarađuje sa trenerom Kendijem. Njihova veza je počela dve godine kasnije, a postala je seksu..na kada je je Šriverova imala 20 godina. Kendi je, inače, bio 33 godine stariji od nje i umro je 2020. u 91. godini.

- Imali veoma neprikladnu aferu i da, on je varao svoju ženu. Ali volela sam ga, u njemu je bilo dosta toga iskrenog i autentičnog - priznala je Šriverova koja je dodala da nikada nije bila zlostavljana ni na koji način od strane trenera.

Pamela sada radi kao teniski analitičar, a u februaru ove godine komentarisala je i odluku Novaka Đokvoića da se ne vakciniše.

- Nadam se da bi prava osoba od poverenja, koja je stručnjak za nauku i medicinu, a verovatno bi morala da bude iz Srbije, mogla da sedne i pokaže Novaku, odnosno da ga provede kroz sve korake koji nauku i medicinu čine pouzdanim i sigurnim u stavljanje u njegovo telo.

- Njegova odluka je užasna za tenis, a nije dobra ni za njega. Očigledno je da on čvrsto stoji kada su u pitanju njegova ubeđenja i principi oko unošenja nečega što bi moglo da povredi njegovo telo. Bilo bi dobro čuti njegovo obrazloženje na neki način, ali to onda postavlja i više pitanja. Najveće od njih je da li će on zaista imati otvoren um da se vakciniše kasnije ako mu dokažu da je vakcina bezbedna.

Bonus video