Autor: Informer.rs

23.04.2022.

11:21

Foto: Tanjug/ap

Sport

ŠALJEM TI JAK ZAGRLJAJ! Rafael Nadal raznežio planetu emotivnom porukom!

Rafael Nadal jese vraća u trenažni proces u laganom ritmu na terenima svoje Akademije u Manakoru, a dobio je i pojačanje u stručnom štabu, to je nekadašnji njegov dubl partner Mark Lopez. Posle povrede i već se spekuliše  da li će se vratiti na teren na Mastersu u Madridu koji je na programu od 26. aprila do 8. maja.

Odatle je i  poslao poruku svom od decembra članu Rafinog trenerskog tima, Marku Lopesu.

Lopez je u petak završio profesionalnu igračku karijeru na turniru u rodnoj Barseloni gde se u dublu sa prezimenjak Felisijanom Lopezom povukao nakon pobede nad prvim dublom sveta u 1. kolu.

- Čestitam ti na karijeri koja je bila impresivna. Verujem da si ostvario stvari koje nisi mogao ni da zamisliš, osvajanje grend slema je ispunjenje sna za svakog tenisera. Srećan sam što te imam u svojoj ekipi. Nastavićemo da se viđamo svakodnevno. Želim ti da dugo uživaš u ovom momentu sa svojom porodicom. Ne mogu da budem sa vama sada, ali ti šaljem jak zagrljaj i vidimo se uskoro - rekao je Nadal emotivnom i uplakanom Lopesu koji je na terenu posle meča bio sa porodicom.

Lopes je nekad bio i  treći dubl igrač sveta, a uspesi su mu titule na Rolan Garos 2016. i olimpijsko zlato iste godine, u paru upravo sa Nadalom.