Autor: Informer.rs

01.05.2022.

18:21

Foto:

Sport

NOVAK UTUČEN ZBOG BORISA BEKERA! Srbin SLOMLJEN nakon što je saznao da NEMAC mora u ZATVOR!

Jedna od glavnih sportskih vesti ove sedmice je oduka suda u Velikoj Britaniji da Boris Beker mora na dve i po godine u zatvor zbog skrivanja imovine ii kredita vrednih 2.500.000 funti. Ostavljena mu je mogućnost da izađe na slobodu nakon polovine odslužene kazne u slučaju dobrog vladanja.

Srpski teniser Novak Đoković nalazi se u Madridu gde se priprema za tamošnji Masters, a vest o Bekerovoj kazni razočarala je najboljeg tenisera sveta. 

- Ta vest mi je slomila srce. Mislima sam uz njega. On je moj dugogodišnji prijatelj, bio mi je trener tri-četiri godine. Boris je neko koga smatram bliskim i neko ko je mnogo doprineo mojim uspesima - rekao je Novak. 

Informer

Srpski teniser dodao je da ne želi da se meša u dešavanja u sudnici, ali da je mislima uz Borisa Bekera kako bi Nemac što lakše pregurao težak period u životu. 

- Zaista mi je slomljeno srce. Mislim, ne znam šta više da kažem. Neću ulaziti u detalje presude, jer nisam u prilici da to uradim, ali kao njegov prijatelj jako sam tužan zbog onoga što mu se desilo. Nema tu mnogo šta da se kaže. Samo se nadam da će prebroditi ovaj period u zatvoru i da će kada izađe moći normalno da nastavi sa svojim životom. Ne znam da li je “normalno” prava reč, jer ovo su stvari koje menjaju život. Pogotovo kada u zatvoru provide tako dugo vremena - prokomentarisao je Novak.

Đoković se plaši za budućnost Borisa Bekera. 

- Ne znam kako će se stvari odvijati po njega. Samo se molim za njega. Nadam se da će stvari biti dobro u pogledu njegovog zdravlja, njegovog mentalnog zdravlja, jer će to biti naizazovniji deo - zaključak je najboljeg na svetu.