Autor: Informer.rs

04.05.2022.

10:14

Foto: AP PHOTO

Sport

KECMANOVIĆ MOŽE DA SRUŠI NADALA! Trener spskog asa za Informer: Zna se ko je Rafael, ali...

Nestvarno je delovao podatak da Srbin nije napravio nijednu neiznuđenu grešku na celom meču!

To je ujedno bila i najbolja moguća najava za paklen posao koji ga čeka protiv "kralja šljake" Rafaela Nadala. 

Informer

 

Mladi trener Uroš Stojčov je praktično preporodio Kecmanovića na polju kondicije i kretnje, a rezultati i te kako govore tome u prilog. Sjajno igra Miomir ove sezone, odlično se nosi sa najboljim igračima planete i mnogi vreruju da je došlo njegovo vreme!

- Od početka godine je i te kako vidljivo da je Miša svima neugodan protivnik i da je konstantno u završnici turnira, bilo na šljaci, bilo na betonu. Igra odlično, na Serbia openu je pokazao da može da igra sa igračima kao što je Novak, gde je imao 1:0 i brejk u drugom setu, takoreći više od pola meča je držao pod kontrolom. Definitivno se vidi njegov napredak - rekao je Stojčov za Informer.rs i dodao:

Informer

 

- Protiv Kazahstanca Aleksandera Bublika nije imao nijednu iznuđenu grešku, što je stvarno neverovatno, pa iako je sledeći protivnik Rafa, koji je najbolji igrač na šljaci ikada, verujem da će Miša biti izuzetno neugodan protivnik, u to ne sumnjam! Mislim da će imati svoje šanse, zapravo siguran sam.

Informer

 

Uveren je Stojčov, koji je član tima koji radi sa teniserom kojeg mnogi več nazivaju Novakovim naslednikom, da će gledaoci uživati u vrhunskom meču.

- Verujem da ćemo gledati dobar tenis i Miomira na visokom nivou! Govoriti o šansama i nekoj prednosti protiv Nadala na šljaci nije zahvalno, on minimalno gubi na toj podlozi, ili ne gubi uopšte, pa je nezgodno davati prognoze! Ipak, Miša je u odličnoj formi, veliki je borac i verujem da je kadar da napravi iznenađenje protiv čoveka koji je neralan na šljaci i kojeg verovatno niko, nikada neće prestići na toj podlozi-  zaključio Uroš Stojčov je za Informer.rs