04.05.2022.

19:22

Foto: REUTERS/Vincent West

Sport

RAFA, BAŠ SI... NADAL NAMESTIO KECMANOVIĆA ZBOG REALA! Španac "izboksovao" da igra u svom terminu kako bi stigao na meč polufinala Lige šampiona!

Španac je do pobede došao rezultatom 6:1, 7:6, a naš igrač je pokazao kao veoma "tvrd orah" na ovom meču.

Ovo je bio treći meč na rasporedu na centralnom stadionu "Manolo Santana", navodni je upravo španski teniser tražio rani termin zbog jednog drugog događaja koji se dešava isto u glavnom gradu Španije.

Informer

Večeras od 21.00, Nadalov omiljeni fudbalski klub Real Madrid igra drugu polufinalu utakmicu Lige šampiona protv Mančester stiija.

"Kraljevski klub" je u prvom meču poražen u Mančesteru rezultatom 4:3, tako da će sada na "Santijago Bernabeu" pokušati napravi novi preokret i izbori finale najeltijeg klupskog fudblaskog takmičenja.

Informer

Odavno je poznata da Rafa obožava Real Madrid, a proteklog vikenda bio je pristuan na čuvenom madridskom stadionu kada su puleni Karla Anćelotija zvanično postali šampioni Španije.

Nema sumnje da će i večeras pružiti svoju bezrervnu podršku svom omiljenom klubu, tako da ne čude glasine da je hteo da igra meč upravo u ovom terminu.

Informer

Podsetimu, na turniru Madridu se mečevi igraju i u kasnim večernjim terminima, Endi Marej i Denis Šapovalov su svoj meč sinoć završili posle ponoći.