Autor: Informer.rs

05.05.2022.

11:03

Foto: Tanjug/AP

Sport

NIŠTA OD SPEKTAKLA U MADRIDU! Marej se RAZBOLEO - NOVAK bez borbe u ČETVRTFINALU!

Britanski teniser Endi Marej se razboleo neposredno pred meč sa Novakom Đokovićem, te je njihov okršaj u trećem kolu Mastersa u Madridu otkazan, a srpski teniser bez borbe odlazi u četvrtfinale! 

Zvaničan nalog madridskog Mastersa je na Tviteru objavio da se Endi Marej tokom noći razboleo i da zbog lošeg zdravstvenog stanja neće biti u mogućnosti da izađe na megdan Novaku Đokoviću. Srpski teniser se direktno plasirao u četvrtfinale gde čeka boljeg iz duela Huberta Hurkača i Dušana Lajovića. 

Gotovo pet godina prošlo je od poslednjeg duela Novaka Đokovića i Endija Mareja. Poslednji put su se sastali u Dohi 2017. godine kada je srpski teniser slavio sas 2:1. Škot je nakon toga imao ogromnih problema sa povredama, mnoštvo operacija i veoma težak povratak na teren. 

Informer

On je u prva dva kola savladao Dominika Tima i Denisa Šapovalova, te nagovestio da bi mogao da napravi probleme i Novaku Đokoviću. Publika je sa nestrpljenjem čekala njihov okršaj, ali će morati još malo da se strpe. 

Organizatori turnira su saopštili i da će duel Rubljova i Evansa sada biti prebačen na centralni teren tako da oni otvaraju četvrtak na turniru u glavnom gradu Španije.