Autor: Informer.rs

05.05.2022.

14:01

Foto:

Sport

OVO JE ČEKAO CEO SVET! Otkriveno zašto se Marej POVUKAO sa megdana Đokoviću! Otkrivena MISTERIJA!

Mnogi su bili začuđeni ovakvom odlukom Britanca, obzirom da je kao razlog navedeno samo da se Marej zbog bolesti odlučio na ovakav korak.

Direktor mastersa u Madridu i proslavljeni španski teniser Felisijano Lopes otkrio je zašto dvostruki uzastopni pobednik Olimpijskih igara nije mogao da izađe na teren. 

- Dobio sam poruku od Endija juče (sreda) da se ne oseća dobro. U pitanju je trovanje hranom. Zvuči kao da se jutros osećao malo bolje, ali i dalje ne da bi mogao da izađe na teren - rekao je Lopes.

Navijači su bili tužni što ni posle pet godina neće moći da vide okršaj dvojice velikih asova i prijatelja.

Jedan veliki Marijev navijač se zaputio u Madrid iz Edinburga, kako bi došao da gleda meč sa Novakom, ali mu se nije ispunila želja, jer nije mogao da zna šta se Mariju dogodilo u roku od 24 časa.

Informer

Novak Đoković i Endi Marej

Još uvek nije poznato da li će Marej biti na spisku učesnika Mastersa u Rimu, koji se održava naredne nedelje. Izvesno je da Britanac ima obezbeđeno mesto u kvalifikacijama turnira, a takmičenje počinje u subotu. Do petka kasno uveče mora da prelomi i po tom pitanju.

Marej je nepuna dva sata pre zvaničnog termina za meč sa Đokovićem obavestio organizatore o odluci da ne igra, a Novak je za to saznao dok je bio na zagrevanju u teretani u centru "Magične kutije".

Uprkos povlačenju, Mareja očekuje napredak na ATP listi i dve pobede u Madridu mogu mu doneti skok za deset mesta, pa će od ponedeljka biti 68. na svetu.