Autor: Informer.rs

05.05.2022.

17:28

Foto: Tanjug/AP

Sport

VIDEO SAM NEŠTO POSEBNO U NJEMU! Legendarni Argentinac ODUŠEVLJEN Kecmanovićem!

Legendarni argentinski teniser David Nalbandijan započeo je saradnju sa Miomirom Kecmanovićem i kako sada stvari stoje njih dvojica su kliknuli baš kako treba. Srpski i argentinski teniser rade odličan posao, beleže dobre rezultate, a Mišin trener otkrio je kako je došlo do njihovog dogovora. 

- Gledao sam ga prošle godine na turnirima u Južnoj Americi, tada sam u njemu video nešto posebno. Ima mnogo potencijala i stvari na kojima treba da radi kako bi postao vrhunski teniser, te smo odlučili da započnemo saradnju - otkrio je Nalbandijan. 

Na početku saradnje sa legendarnim Argentincem Miomir Kecmanović nije beležio rezultate kakve je i sam očekivao. Ipak, na startu ove sezone sve je došlo na svoje mesto. 

- Nije bilo lako na početku, mnogo toga je morao da promeni, puno smo radili, ali nije bilo rezultata. Tako je to u tenisu i sportu, ništa ne ide na brzinu, promene nisu lake. Onda su počeli dobri rezultati i sada je sve dobro, zapravo odlično. Imam osćeaj da on može još bolje, da ima mnogo toga da pruži tenisu - iskren je trener Miomira Kecmanovića. 

Informer

David Nalbandijan iz igračih dana

Ističe Nalbandijan da je morao da menja gotovo sve u igri Kecmanovića, od taktike, pa sve do načina treniranja. Ipak, nije želeo da novinarima "Sporkluba" otkrije tajnu uspeha. 

- Menjali smo se iz korena, taktiku, način treniranja, kondicione pripreme, sve do mentalnog dela, tenisa, mnogo toga. Ne mogu da Vam otkrijem tajnu uspeha - uz osmeh je rekao Nalbandijan.