Autor: Informer.rs

06.05.2022.

16:14

Foto: Tanjug/AP

Sport

IDEMOOOOOOOO NOLEEEEEEEEE! Đoković POČISTIO Poljaka, pa još više POBEGAO Medvedevu! Evo koliko je para i bodoba OSVOJIO plasmanom u polufinale!

U meču protiv Hurkača srpski as je podsetio na najblistavije dane i pružio možda i najbolju partiju u tekućoj godini.

Nije imao Poljak ni promil šanse protiv raspoloženog Đokovića koji je od prvog do poslednjeg gema, stavio na znanje Hubertu da nema šta da traži u ovom duelu.

Samim ulaskom u polufinale, Novak je obezbedio mirniji rasplet na ATP listi, jer je pred Masters u Madridu morao da brine oko odbrane prvog mesta. Posle trijumfa nad Francuzom Monfisom je zacementirao ostanak na tronu, a predajom Mareja i novom pobedom protiv Hurkača samo je upisao dodatne bodove i novac od nagradnog fonda.

Informer

Danil Medvedev

Posle današnjeg uspeha i plasmana u polufinale, Novak je već sakupio 360 bodova i 311.025 evra, pa će uoči naredne nedelje još više pobeći najvećem rivalu Danilu Medvedevu iz Rusije. 

Nema sumnje da je za Noleta važno da ostvari što bolji skor u "Magičnoj kutiji", pošto će kroz 14 dana izgubiti nove bodove, zbog finala u Rimu prošle godine, pa će mu i na tom turniru biti ugrožen tron, a prva pozicija je značajna zbog mesta nosioca na Rolan Garosu.