Autor: Informer.rs

06.05.2022.

19:42

Foto: Tanjug/AP

Sport

ODRŽAN ŽREB ZA MASTERS RIM! Novaka čeka PAKAO! Evo kada može na Nadala!

Mladi Španac će u polufinalu igrati protiv Novaka Đokovića, ali se novi Klasik između srpskog asa i Nadala očekuje već u prestonici Italije.

Danas je održan žreb za Masters u Rimu, a najveći rivali u istoriji "belog sporta" mogu da se sastanu u polufinalu!

Novak Đoković nije imao sreće na žrebu, pošto će u drugom kolu igrati protiv pobednika meča između bivšeg finaliste Serbia Opena Aslana Karaceva (Rusija) i Lojda Herisa (Južna Afrika), dok bi mu projektovano u trećem kolu došao visoki Amerikanac Rajli Opelka.

U četvrtfinalu ga čeka bolji iz duela između Kanađanina Feliksa Ožea Aliasima ili Argentinca Dijega Švarcmana, a onda i okršaj sa Rafom.

U drugom delu žreba nalaze se Aleksandar Zverev, Stefanos Cicipas i Andrej Rubljov.

Još jednog predstavnika Srbije Miomira Kecmanović sreća na žrebu nije pogledala ni u Rimu, jer će u prvom kolu igrati protiv Dijega Švarcmana, što znači da se nalazi u delu žreba gde je Đoković.

U glavni deo žreba je i Filip Krajinović koji je za protivnika dobio Frensisa Tiafoa, pa ukoliko savlada Amerikanca ide na Rusa Rubljova.

Sa druge strane, Dušan Lajović će morati iz kvalifikacija do glavnog žreba i tu ga očekuje posao protiv neugodnog Benoe Pera iz Francuske.