Autor: Informer.rs

07.05.2022.

12:26

Foto: Reuters

Sport

KRALJ PROTIV MLADOG PRINCA OČI U OČI! Evo gde možete da gledate meč Đoković-Alkaras!

Novak Đoković i Karlos Alkaras igraju u polufinalu mastersa u Madridu.

Igraće na terenu "Manolo Santana“ od 16 časova, a prenos ćete moći da ispratite na kanalu Sport klub, kao i tekstualni prenos meč na Informer.rs. Srpski teniser je lako izašao na kraj sa Hubertom Hurkačom u četvrtfinalu (6:3, 6:4), dok je Karlos Alkaras eliminisao Rafaela Nadala trijumfom sa  6:2, 1:6, 6:3.

Informer

Novak Đoković protiv mladog izazivača

Do sada se Novak i Karlito, kako tepaju Španci 19-godišnjem mladiću, nisu sastajali, a odradili su samo jedan zajednički trening i to upravo u Madridu. Novak je taj trening set dobio sa 6:1, a kladionice ne favorizuju nijednog tenisera, pa su kvote potpuno identične (1,80).

Ovo je Novakovo prvo učešće u Madridu posle 2019. godine kada je osvojio njegovu treću titulu na „Mutua Madrid Open“-u. 2020. turnir se nije održao zbog pandemije koronavirusa, a prošle godine Novak nije učestvovao u prestonici Španije tako da neće braniti ATP poene.

Informer

Karlos Alkaras nikada nije igrao protiv Novaka Đokovića

Veoma je fin momak i van terena. Imao sam priliku da treniram s njim ovde, i da provedemo malo vremena zajedno. Sjajan je i na terenu i privatno. Volim da ga gledam kako igra, kao i mnoge druge kolege. Nema sumnje da je Karlos fantastičan za naš sport. Mislim da je odlično što imamo tako mladog momka koji je uneo pravo osveženje - kazao je pred meč Đoković o mladom rivalu.

Bonus video