Autor: Informer.rs

08.05.2022.

11:38

Foto: reuters

Sport

NE GASI MAŠINU, NEVEROVATAN POTEZ ĐOKOVIĆA! Posle poraza je odmah ovo uradio!

Novak Đoković je u polufinalu Madrida poražen od 19-godišnjeg Karlosa Alkaraza nakon tri sata borbe.

Nema odmora za prvog tenisera sveta, koji je već danas u Rimu. Nepuna 24 sata nakon možda i najboljeg meča koji smo gledali u 2022. godini odradiće trening na Foro Italiku u Rimu.

Prema rasporedu treninga, Novak Đoković je rezervisao termin na terenu broj pet od 18 do 20 časova. Treniraće sa trenerom Goranom Ivaniševićem. Nije Novak krio da je nezadovoljan posle poraza od tinejdžera, pa je jasno da želi što pre da poradi na slabostima u igri i da ih koriguje.

Informer

Ne gubi vreme, Novak posle poraza odmah na terenu

Podsetimo, Novak Đoković je u prvom kolu u mastersa u Rimu slobodan, dok će u drugom igrati protiv boljeg iz meča Haris (Južnoafrička Republika) - Karacev (Rusija). Potencijalni rival u trećem kolu mu je Amerikanac Rajli Opelka. U četvrtfinalu ga čeka bolji iz duela između Kanađanina Feliksa Ožea Aliasima ili Argentinca Dijega Švarcmana, a onda i okršaj sa Rafom. 
Na drugoj strani žreba očekivana četvrtfinala su Rubljov – Cicipas, koji se u istoj fazi takmičenja sastaju i u Madridu, i Alkaras – Zverev.

Novak je petostruki šampion Rima, a prošle godine poražen je u meču odluke od Španca Rafaela Nadala rezultatom 5:7, 6:1, 3:6, te mu predstoji odbrana 600 ATP poena.