Autor: Informer.rs

09.05.2022.

07:03

Foto: reuters

Sport

ZVEREV BRUTALNO NAPAO ATP! Nemac bljuje vatru posle poraza: Ovo je sramota!

Samo sat vremena je bilo potrebno Špancu da dođe do trofeja s obzirom na očajnu igru Nemca, nije se skoro ni oznojio.

Zverev napao ATP

Zverev je posle debakla sportski čestitao Špancu, ali je imao i oštru poruku za ATP i za rukovodstvo turnira. Smatra treći teniser sveta da nije imao adekvatan tretman. A došao je u Madrid kao aktuelni i dvostruki šampion.

- Alkaraz igra neverovatno i apsolutno ne postoji sumnja oko toga. On igra neverovatno. Ali ipak moram da kažem jednu stvar... - počeo je Zverev pa oštro nastavio: 

- ATP je apsolutno sramotno uradio svoj posao ove nedelje. Pre dva dana sam otišao u krevet u 4 ili 4.30 ujutru, a juče sam legao u 5.20. Znate, ako normalna osoba ode jedne noći u krevet u 4, a sledeće u 5, biće joj veoma teško da se uopšte probudi. A meni je bilo teško da tako igram finale protiv Karlosa Alkaraza, koji je za mene trenutno najbolji igrač na svetu. Sada sam malo ljut, rekao bih, jer nisam imao koordinaciju u finalu -  rekao je Zverev.

Informer

Aleksander Zverev preti besan na Špance

Alkaraz nakon sat i četiri minuta mogao da proslavi osjavanje četvrtog turnira ove godine.

- Nisam imao koordinaciju danas. Nisam imao koordinaciju na servisu, nisam imao koordinaciju na udarcima sa osnovne linije.

Zverev je upitan o u istrazi koja se vodi protiv njega zbog navodnog prebijanja bivše devojke.

- Dok ne dokažete da ste nevini, krivi ste za svet u kome sada živimo, što ponekad i nije baš pošteno. Nadam se da će se cela stvar kad-tad završiti, a onda i ja mogu da igram mirno i budem skoncentrisan na tenis - zaključio je Zverev.