Autor: Informer.rs

14.05.2022.

14:44

Foto: ap/pixabay

Sport

PREOKRET U SLUČAJU BORISA BEKERA! Bivši Novakov trener može da NAPUSTI ozloglašeni zatvor! Evo šta TREBA da se DOGODI!

Poslednja je da se pojavila opcija da slavni nemački teniser izađe iz zatvora u Engleskoj i bude deportovan u Nemačku, prenosi britanski "Express".

Nekadašnji trener Novaka Đokovića je trenutno iza rešetaka, pošto je osuđen na dve i po godine zatvora zbog toga što je objavio bankrot, iako je u to vreme skrivao sredstva u vrednosti od 2.500.000 dolara.

Trostruki šampion Vimbldona se, ipak, nada da bi mogao da bude deportovan u rodnu državu, jer su zakoni u Nemačkoj blaži od zakona Velike Britanije, zbog čega bi mogao da se nada smanjenju kazne.

Informer

Boris Beker

Engleski mediji prenose da su velike šanse da se to i dogodi, s obzirom na to da strani državljani koji služe zatvorske kazne duže od godinu dana često bivaju deportovani „prvom prilikom“, jer se smatra da se na taj način „doprinosi javnom dobru“.

- On veruje da će tamo biti pušten do Božića jer u Nemačkoj imaju mnogo blaži pravosudni sistem - prenose engleski mediji naglasivši da bi nekadašnji trener Novaka Đokovića mogao u domovini kaznu da služi u kućnom pritvoru.