Autor: Informer.rs

27.05.2022.

19:48

Foto: Tanjug

Sport

NOVAK OTKRIO ONO ŠTO ZANIMA CEO SVET! Evo da li će Đoković PONOVO ZAIGRATI u Australiji!

Najveća nepravda prema srpskom asu naneta je početkom godine, kada je Đokoviću zabranjeno da zaigra na Australijan openu, posle čega je deportovan iz te države.

I pored toga, Nole je uradio ono što niko ne bi na njegovom mestu - ponovo poželeo da zaigra na "omilenom" grend slemu, pa se posle trijumfa nad Bedeneom dotakao mogućeg igranja u Melburnu.

- Čuo sam vest da se menja australijska vlada, ali ne znam šta to znači po pitanju moje vize, da li ću moći ponovo da je dobijem. Voleo bih da ponovo igram u Australiji, nisam ljut - rekao je Novak Đoković.

Interesantno da je duel prvog reketa sveta protiv Slovenca u Parizu gledao i legendarni fudbalski trener Arsen Venger.

- Video sam Vengera i Klarensa Sedorfa, ali nisam Zidana. Čast mi je kada dođu na mečeve, jer većina nas tenisera voli i gleda fudbal. Video sam Arsena na početku meča i to me je još više motivisalo.

Naredni rival na Rolan Garosu je Argentinac Dijego Švarcman, protiv oga Đoković ima maksimalan učinak u prethodnih šest međusobnih duela.

- Švarcman je jedan od najbržih igrača na turu, a šljaka mu je omiljena podloga. Igrali smo nekoliko stvarno dobrih mečeva, protiv njega uvek možete da očekujete da će vam se loptica vratiti - istakao je Novak Đoković.