Autor: Informer.rs

28.05.2022.

16:29

Foto: Reuters

Sport

KECMANOVIĆ BESAN KAO RIS! Nisam se POJAVIO NA TERENU...

Nadali su se navijači u Srbiji da bi Miomir Kecmanović na krilima dobre forme mogao do velikog iznenađenja i pobede nad drugim teniserom sveta, ali... Miša nije bio na prepoznatljivom nivou što je Danil Medvedev umeo da iskoristi i upiše ogroman i važan trijumf. 

Nakon meča, Kecmanović je bio izuzetno ljut na sebe zbog slabe partije, ali je napomenuo i to da ne voli šljaku. 

- Igrao sam bolje na šljaci nego prethodnih godina, ali ne bih sebe smatrao odličnim igračem na šljaci. Ja se nisam pojavio na terenu, ali on je bio dobar. Počeo sam da igram tek krajem drugog seta. On vraća mnogo lopti. Pretpostavljam da može daleko, mislim da će neko sa druge strane žreba pobediti, ali on je ipak drugi teniser sveta - rekao je Kecmanović posle meča. 

Srpski teniser smatra da je prekasno počeo da igra kako želi, ali i kada je počeo to nije bilo kontinuirano. 

- Kad se budem setio da krenem da igram od početka, moći ću da dobijem ovakve mečeve. Do tad ću ih gubiti. Ne znam šta je u pitanju, ali moram da se rešim toga. Imam samopouzdanja, ali džaba dok ne rešim ove probleme. Meni uvek treba nekoliko puta da se dese gluposti da bih to promenio, nadam se da sada neće biti tako - dodao je srpski teniser. 

Informer

Miomir Kecmanović ističe da ga Danil Medvedev nije iznenadio taktički, ali da je delovao dosta dobro na terenu. 

- Nije me ničim iznenadio, znao sam koliko je dobar. Više me iznenadilo kako sam ja ušao, igrao, ponašao se… Ja sam mu dosta pomogao danas, trebalo je manje da grešim. I njemu je lakše da igra dobro kada sam ja grešio - podvukao je Miomir Kecmanović i rekao da će naredni turnir na kom će igrati biti Hale.